RETOURNEREN

Het is mogelijk om uw aankoop bij Atelier Artiforte te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw order. U kunt dan zonder opgave van redenen van de aankoop afzien. We verwachten het artikel in de originele verpakking en onbeschadigd retour.

Aansprakelijkheid en kosten retourzending

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Dit houdt in dat Atelier Artiforte niet aansprakelijk is voor het beschadigde of zoek geraakte retour items. Vraag daarom aan de verzender altijd om een traceercode en bewaar deze goed, of retourneer het artikel bij ons magazijn of showrooms.

Neem eerst contact op bij een retour

Neemt u voor de retourmogelijkheden eerst contact op met onze service afdeling via info@atelierartiforte.com We sturen u dan een herroepingsformulier toe en kunnen dan samen met u bepalen wat de beste verzendwijze is.

Status van uw retour

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen wij bevestiging per email.

Conditie van het geretourneerde

U bent volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de waardevermindering van uw aankoop als gevolg van eventueel gebruik.

Defect of verkeerd artikel ontvangen

Wanneer u een verkeerd of defect artikel heeft ontvangen verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen zodat wij u instructies kunnen geven voor het kosteloos retourneren van de zending.

Geldteruggave

Wanneer u een artikel retourneert heeft u recht op een teruggave van het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele afleverkosten en exclusief de retourkosten. Terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour plaats.

Zelf terugbrengen

Het is ook mogelijk om uw aankoop zelf naar één van onze showrooms of fabriek terug te brengen.

Retouradressen

Neem eerst contact op via + 31 (0)345 620 130  of info@atelierartiforte.com

Spectrum Meubelen B.V.
t.a.v. Atelier Artiforte
Halvemaanstraat 18A
5651 BP Eindhoven

Dutch Gelderland Groep B.V.
t.a.v. Atelier Artiforte
Industrieweg 15
4104 AP Culemborg

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste webervaring te garanderen. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacybeleid en het gebruik van cookies. Lees verder